II www.FamiliaTokat-Fan.Tk II FamiliaTokat Fan
.Sevgili Ziyaretci Sitemize Hosgeldiniz.
Sende Bizim Aramiza Katılmak İstyorsan.Hemen Üye ol
Birbirinden Güsel Resimler Videolar Şarkılar Daha Çok Şey
Seni Beklemekte Haydi Üye ol
Not : Kapatmak İcin En sagdaki Do Not Display Again ..... Tiklayin.
.Sevgili Ziyaretci Sitemize Hosgeldiniz.
Sende Bizim Aramiza Katılmak İstyorsan.Hemen Üye ol
Birbirinden Güsel Resimler Videolar Şarkılar Daha Çok Şey
Seni Beklemekte Haydi Üye ol
Not : Kapatmak İcin En sagdaki Do Not Display Again ..... Tiklayin.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Image

AnasayfaKapıAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
SİTEMİZ COK YAKINDA GÜNCELLENECEKTİRTÜM ÜYELERİMİZİ SAYGI VE HOŞGÖRÜYE DAVET EDİYORUM HERSEY DENETİM ALTINDA TUTULACAK BUNDAN SONRA KURALLARA UYMAYANLAR SİTEDEN UZAKLASTIRILACAKTIRSon 1 Hafta Sitemiz Tamamen Aktif Hale Gelecektir Moderatörlük İçin Basvular Baslamıstır...

Bir efsane bitiyor

YazarMesaj
Zekeriyya_53
•Üye•
•Üye•
Zekeriyya_53

Erkek
Doğum tarihi : 20/07/90
Rep Sistemi : 566
Rep Puanı : 1
Ruh Hali Ruh Hali : Bir efsane bitiyor Sakin10

Bir efsane bitiyor Empty
MesajKonu: Bir efsane bitiyor   Bir efsane bitiyor Icon_minitimePerş. Mayıs 21, 2009 8:20 pm

İtalya Birinci Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'da taraftarlar, efsanevi kaptanı Paolo Maldini'ye jübile yapmayı teklif etmeye hazırlanıyor. AC Milan'da taraftarlar 24 yıldır forma giyen ve tam 901 maçta görev alan kaptanları Paolo Maldini'ye, jübile yapmayı teklif edecekler.
Jübilesi konusunda birkaç kez fikir değiştiren ve Serie A'da geçen haftaki AS Roma maçıyla 901. maçına çıkan Maldini, formasını çıkartmaya bu kez kararlı görünüyor. Maldini'nin takım arkadaşı Gennaro Ivan Gattuso, Maldini'nin çok iyi bir oyuncu ve harika bir takım arkadaşı olduğunu vurgulayarak, ''Onu doğru bir şekilde tanımlamak gerekirse, rahatlıkla şunu söyleyebiliriz ki, oynamadığı zamanlarda dahi büyük bir oyuncu. Bana göre, onu bir gladyatöre benzetmek, hata olmaz. Çünkü ne zaman kaptanlık bandını taksa, sahaya çıkıp her şeyini vermekte'' diyerek, ona övgüler yağdırdı.

40 yaşındaki tecrübeli futbolcu, AC Milan ile 5 Avrupa Şampiyonlar Ligi Kupası, 5 Avrupa Süper Kupası, 2 FIFA Kıtalararası Şampiyonluğu'nun yanı sıra, 7 kez Serie A şampiyonluğu, 1 İtalya Kupası ve 5 kez de İtalya Süper Kupası kaldırma başarısına erişti.

Bir efsane bitiyor
1 sayfadaki 1 sayfası